E-boek: Creatief in Hongarije (PDF)

Digitaal E-boek met alle informatie als je een schilder- of creatieve vakantie in Hongarije wilt doen. GRATIS download!


Wij hebben speciaal voor onze creatieve gasten een boek samengesteld waarin je werkelijk alles kunt vinden over Hongarije en hoe je er een prachtige creatieve vakantie kunt beleven. Info over schilderen, beeldhouwen en mozaïeken en een gedeelte over de beroemde Hongaarse kunstenaars als bijvoorbeeld Rípple Rónai en Victor Vasarely ontbreken niet. Allerlei statistieken vind je terug in het boek, maar ook zaken als het weer, valuta, water, electra, de taal, cultuur etc. etc.

Bestel en download dit boek. Het is nu gratis en heel erg handig ter voorbereiding op je reis naar Hongarije.78 pagina's boordevol info over Hongarije
Verdeeld in 15 interessante hoofdstukken
Rijkelijk geïllustreerd met foto's en 'door-links'
En . . . . het kost je . . . . niets!

Hi, Ik ben Annerie, eigenaar van Artventures. Ik heb dit boek speciaal voor jou geschreven met de bedoeling om je een "totaal-overzicht" te geven van de mogelijkheden die Hongarije biedt. Naast de mooie creatieve vakanties organiseren we ook wandelvakanties en zelfs in combinatie met schilderen: de zgn. 'Combi-weken'. Je gaat dan 's-ochtends wandelen met onze gids en s-middags kun je heerlijk schilderen of andere leuke activiteiten doen.

Vraag gerust het boek aan of één van onze brochures en we sturen deze direct naar je toe. Als je wilt, houden we je ook op de hoogte over onze creatieve avonturen in Hongarije en we geven je af en toe ook nog gratis handige tips.

  Landen informatie
  Taal, cultuur en gebruiken
  Top 10 populaire steden
  Top 5 beroemde kunstenaars
  Alle High lights
  Do's en dont's, en meer . . . .

Schildervakantie video

E-boek: Creatief in Hongarije (PDF)

Monique Noevers - Zevenhuizen

"Dit boek is eigenlijk onmisbaar als je überhaupt naar Hongarije wilt gaan. Wat een berg aan informatie!"

Anneke Krijgsman - Moordrecht

"Een onmisbaar boek als je een leuke creatieve vakantie wilt doen in Hongarije. Dank je wel Annerie!"