E-boek: Stap voor stap, Wandelen in Hongarije (PDF)

Digitaal E-boek met alle informatie als je een wandelvakantie in Hongarije wilt doen. GRATIS download!


Wij hebben speciaal voor onze (en toekomstige) gasten een boek samengesteld waarin je werkelijk alles kunt vinden over Hongarije. De wandel- en trekkingtochten die je kunt doen, de steden, bezienswaardigheden, Hongarije met kinderen, Boedapest en veel meer. Allerlei statistieken vind je terug in het boek, maar ook zaken als het weer, valuta, water, electra, de taal, cultuur etc. etc.

Bestel en download dit boek. Het is nu gratis en heel erg handig ter voorbereiding op je reis naar Hongarije.85 pagina's boordevol info over Hongarije
Verdeeld in 15 interessante hoofdstukken
Rijkelijk geïllustreerd met foto's en 'door-links'
En . . . . het kost je . . . . niets!

Hi, wij zijn Annerie en Jean van Artventures Wandelvakanties. Wij hebben dit boek speciaal voor jou geschreven met de bedoeling om jou een "totaal-overzicht" te geven van de mogelijkheden die Hongarije biedt. Naast de supergave groepswandelvakanties organiseren we ook individuele wandelvakanties. Maar ook sinds enkele jaren de spectaculaire trektochtvakanties.

Vind je het leuk om binnen een gezelschap van een groep te wandelen en onderweg gezellig te kletsen en samen wat te eten en te drinken of voel je juist meer voor een individuele wandelvakantie? Je vindt het in ons boek.

Vraag gerust het boek aan of één van onze brochures en we sturen deze direct naar je toe. Als je wilt, houden we je ook op de hoogte over onze wandelavonturen in Hongarije en we geven je af en toe ook nog gratis wandeltips.

  Landen informatie
  Taal, cultuur en gebruiken
  Top 10 populaire steden
  Top 10 Wandelroutes
  Alle High lights
  Do's en dont's, en meer . . . .

Wandelvakantie video

E-boek: Stap voor stap, Wandelen in Hongarije (PDF)

Monique Noevers

"Dit boek is eigenlijk onmisbaar als je wilt gaan wandelen in Hongarije. Wat een berg aan informatie!"

Harrie Vlaar

"We hebben een heerlijke week gehad. Prachtige wandelingen door authentiek Hongarije"

Frida van der Ploeg

"De vakantie was voor mij fantastisch. Heel compleet: de omgeving, de wandelingen, het eten en de accommodatie, Fantastisch!"

Yvonne en Arnoud

Annerie & Jean, Bedankt voor jullie gast­vrij­heid en uitstekende verzorging. Dit was voor ons een eerste mooie kennis­making met Hongarije!